Tervetuloa mukaan Jovin Maata Näkyvissä -retkelle. Huippua, että lähdet mukaan!

Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon, jota sinun pitää retkestä tietää. Lue huolella läpi ja välitä linkki myös huoltajillesi.

Retken toteutamme yhdessä Launeen, Keski-Lahden, Salpausselän ja Nastolan seurakuntien nuorisotöiden kanssa. Tämä on siis upea tilaisuus myös tutustua naapuriseurakuntien nuoriin, joten älä pakkaa ennakkoluuloja mukaan.

Jovilta meitä on lähdössä yhteensä 35 henkilöä.

LÄHTÖ:

Jovilta Pe 17.11. klo 12.15. Jovilta suuntaamme kohti Turkua ja Gatorade Centeriä.

Mikäli haluat tulla kyytiin Nastolan seurakuntakodilta klo 12.00 tai Ristinkirkolta klo 12.20, se on mahdollista, kunhan ilmoitat siitä etukäteen.

Retkikohde on siis Gatorade Center & Messukeskus Turussa.

PALUU:

Takaisin Lahteen lähdemme Lauantaina 18.11. illalla viimeisen tilaisuuden jälkeen, noin klo 23.15. Perillä Jovilla olemme sunnuntaina 19.11. noin klo 03.30. Mikäli tarvitset Jovilta kyydin kotiin, niin kysele pääsisitkö jonkin kaverin kimppakyydissä. Tarvittaessa Lasse voi myös kyyditä.

Ilmoittautuminen on ollut sitova. Olemme ostaneet ilmoittautuneille festariliput. Maksua ei palauteta muissa kuin sairastapauksissa lääkärintodistuksen näyttämällä.

MAJOITUS:

Majoitumme Pe-LA yön Turun Omenahotellissa. Olen yrittänyt tehdä huonejaot teidän toiveiden perusteella, tässä kuvat huoneista. Jos haluat muuttaa majoitusjärjestelyjä laita mulle viestiä HETI.

Menemme omenahotellille pe illalla vikan konsertin jälkeen ja lähdemme takaisin festarialueelle la aamulla. Eväät hotelliyötä varten kannattaa ottaa mukaan jo Lahdesta, koska kaupat ei ole enää auki tuolloin. Lakanat ja pyyhkeet on hotellilla valmiina.

MITÄ MUKAAN?

Korvatulpat, pieni käsidesi, lämmintä, tuulta ja sadetta kestävää vaatetta, taskurahaa, särkylääkettä, kamera, matkaevästä, kelakortti, hygieniatarvikkeet ja hieman vaihtovaatetta.

MITÄ EI MUKAAN?

Teräaseita, tupakkaa, nuuskaa, päihteitä, vapea tai tulentekovälineitä.

MUISTETTAVAA FESTAREIHIN LIITTYEN:

Muistathan, että Gatorade Centerin sisälle saa viedä vain tyhjiä alle 1l kokoisia juomapulloja sekä 2dl kokoisia avaamattomia mehutetroja. Muut omat juomat ei ole sallittuja.

Muista pestä käsiä ja huolehtia muutenkin hyvästä hygieniasta. Mikäli tunnet sairastumisen oireita ole heti yhteydessä työntekijöihin!

Huomioithan, että lippupakettiin kuuluu seuraavat ruokailut (Pe iltapala, La aamupala, lounas ja iltapala). Loput ruokailut hoidetaan omakustanteisesti kioskeista festarialueella ja eväillä.

Lue lisää festareista www.maatanakyvissa.fi

TURVALLISUUS

Olet lähtenyt mukaan Joutjärven seurakunnan järjestämälle ryhmämatkalle. Joutjärven seurakunnalla on sinusta täysi vastuu. Olet vakuutettu Lahden seurakuntayhtymän tapaturmavakuutuksella. Festarialueelta ei saa kukaan poistua ilman matkanjohtaja Lasse Simpasen lupaa.

Otathan huomioon myös sen, että seurakuntayhtymän vakuutukset eivät kata mahdollisia vammoja joita sinulle sattuu festarialueen ulkopuolella, jos olet sinne lähtenyt omin lupinesi.

Lassen lisäksi matkaa on johtamassa Nuorisotyönohjaaja Tero Löfberg  sekä muiden seurakuntien työntekijöitä.

Jos kysyttävää, ole yhteydessä Lasseen. 044-7191468.

 

KOHTA MENNÄÄN! 🙂

Skip to content